PIRMIZRĀDE! “Ko redzēja Naukšēnu lauvas…”

2024. gada 27. septembrī plkst. 9:20 agrajiem “putniņiem” bērnu veidotu animācijas filmu cikla Ko redzēja Naukšēnu lauvas…” PIRMIZRĀDE Naukšēnu Kultūras namā, adrese: “Putniņi”, Naukšēni.

Programmā 3 animācijas filmas, kuru sižets ir cieši saistīts ar Naukšēniem:

  • Re, te es esmu Naukšēnos!”

  • Naukšēnu barons Fon Grote”

  • Kā radās Burtnieku ezers”

Laipni gaidīti radošās animācijas darbnīcas dalībnieki, vecāki, draugi un paziņas

Kultūras namā pirmizrādes pasākuma laikā būs redzama arī bērnu animācijas kadru zīmējumu ekspozīcija. Pēc pirmizrādes filmas tiks ievietotas https://www.youtube.com/, kur tās varēs aplūkot jebkurš interesents visa plašā pasaulē!

Projekta Ko redzēja Naukšēnu lauvas…” ietvaros 2024.gada vasarā radošās animācijas darbnīcas notika Naukšēnu pamatskolā, Naukšēnu pagasta bibliotēkā, Naukšēnu Cilvēkmuzejā, Naukšēnu muižas pilī, radošajā namā “Vērši” un ierakstu studijā “UGA records”. Filmām scenāriju, sižetu un notikumus izdomāja, zīmēja, veidoja un ierunāja 38 bērni.

Radošās darbnīcas organizēja biedrība “Attīstības un inovācijas mācību centrs”, kas saka LIELU paldies visiem meistarklašu dalībniekiem, viņu vecākiem un pedagogiem par ieguldīto darbu, laiku, pacietību un vēlmi apgūt jaunas prasmes un divu nedēļu laikā radītu animācijas filmu ciklu Ko redzēja Naukšēnu lauvas…”, kas paliks vēsturei par vietējā apriņķa teikām un nostāstiem.

Darbnīcas finansiāli atbalsta Valmieras pašvaldība, projekta īstenošana LĪGUMS Nr. 08.888/7.4.6/24/143.

23.09.2024.

Projekta vadītāja, režisore un animatore Dace Liepa

Saistīti raksti